Zakelijke markt goud inkoop

 

Zakelijke markt goud inkoop

goudAls goud & zilver recycle bedrijf, kopen wij goud en zilver in tegen de hoogste koersprijs. Wij maken hierbij geen onderscheid in de staat van het goud en zilver. Het kan bijvoorbeeld ook een restpartijs van sieraden betreffen bij een bedrijfsbeëindiging. Wij werken samen met onafhankelijke partijen voor analyses en de hoogste prijs waar u recht op heeft is gegarandeerd. Ons bedrijf kenmerkt zich als een betrouwbare partner die snel en accuraat werkt.

 

 Wat kunt u van ons verwachten?
1) Het ingeleverde goud wordt direct contant uitbetaald wanneer er geen analyse gewenst wordt. De prijzen die wij bieden, verschillen per hoeveelheid. (zie hieronder) Let hierbij wel op dat er gemiddeld genomen 2% gewichtsverlies voor gecalculeerd wordt.

2) Indien gewenst, kunnen wij het goud ook op basis van analyse inkopen. In dat geval wordt er een voorschot van 80% contant uitbetaald, het resterende bedrag wordt na de analyse per bank gestort op uw rekening. De analyse is geheel kostenloos. Hoe meer goud er in een keer wordt ingeleverd hoe hoger de prijs kan zijn dat wij betalen. De prijzen die wij hanteren zijn op baisi van kitco prijzen. Ook hier moet er weer rekening worden gehouden met een mogelijk gewichtsverlies van 2% na het smelten.

3) Wij bieden u ook de service om bij u langs te komen voor het ophalen van het goud. U hoeft hier zelf niet voor te reizen. Goud onder de 500 gram kunt u inleveren bij ons op kantoor: Nieuwe Passage 3, 3111EG Schiedam, G & Jewels 010 - 260 14 14.

Analyse
Alle analyses worden uitgevoerd door het laboratorium van Edelmelaat Waarborg Holland. Dit laboratorium is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie conform de norm ICO 17025. Dit betekent 100% transparantie en betrouwbaarheid voor u als aanbieder.

Wat verwachten wij van u?
Voor een snelle en betrouwbare afhandeling, verwachten wij van de klant dat al het goud is verwijderd van vuil en stenen die op de sieaden zitten. Als dit van te voren wordt verwijderd zal dit het proces versnellen en hebben we een beter inzicht in het gehalte goud. Om een rekenvoorbeeld te zien kunt u de Folder B2B bekijken door hier te klikken.

Hoeveelheid:               Percentage uitbetaald van de koers:  Na analyse:

tot 500 gr                     96%                                                            97%

500 tot 1000gr           96,5%                                                         97,5%

1000 > gram                97%                                                            98%