Inkoop Rolex horloge

[mp_row] [mp_span col="12"] [mp_code]

ROLEX HORLOGE VERKOPEN

inkoop rolex horlogeRolex horloges zijn onder de bekende, internationale topmerken horloges misschien wel de allerbekendste. Het merk Rolex staat voor kwaliteit, status en stijl. Dit soort gouden horloges van hoge kwaliteit is intussen meer dan een uurwerk of een klokje, het zijn regelrechte fashion statements. Bij onze goud inkoop winkel in Schiedam / Rotterdam (met Rolex inkoop) geven we u graag een vrijblijvende taxatie van een waardevol horloge van het merk Rolex.

[/mp_code] [/mp_span] [/mp_row] [mp_row] [mp_span col="12"] [mp_code]

DE WAARDE VAN EEN ROLEX HORLOGE BIJ EEN ROLEX INKOOP

Rolex horloges zijn in de eerste plaats precisie-uurwerken. Door de hoge aanschafprijs ook een algemeen bekend statussymbool, spreekwoordelijk zelfs. De prijzen van nieuwe Rolex horloges beginnen bij enkele duizenden euro’s, zoals het stalen model Airking zonder opties. Dat kan oplopen tot tienduizenden euro’s, bij een zeldzaam oud Rolex horloge of een Rolex van 24 karaats goud of witgoud, afgezet met kleine briljantjes bijvoorbeeld. Of met exotische wijzerplaat type ‘Panther’: kleine gouden details in pantermotief. De waarde van het horloge is dan vooral gekoppeld aan de gebruikte edelmetalen en niet meer zozeer aan de prijs van het - ongetwijfeld heel hoogwaardige - loopwerk van de klok zelf onder de wijzerplaat.

ROLEX MODELLEN, NIEUW EN ‘VINTAGE’

Zoals ook op andere terreinen in de mode en inrichting, is ‘retro’ en ‘vintage’ en ‘ouderwetse eenvoud’ erg in op het moment. Voor topmerk horlogemaker Rolex gold dat al veel langer: er is een uitgebreide en zeer gewilde collectie ‘vintage’ modellen. Je kunt zelfs kiezen voor een Rolex uit het jaar dat je geboren bent: ergens in de jaren ’50, ’60, ’70 of ’80. Beroemde modellen Rolex horloges: de Rolex Oyster (ooit ontwikkeld om op grote diepte onderwater waterdicht te blijven, de vorm doet een beetje denken aan een dichte oester), de Rolex Daytona (een zogenaamde chronograaf), de Rolex Yachtmaster, de Rolex Datejust (ooit het allereerste horloge met een datum in een apart venstertje), de Rolex Submariner en de Rolex Explorer. Stuk voor stuk onverwoestbare namen, die nog steeds gemaakt worden door Rolex in eigentijdse versies.

ROLEX HORLOGE VERKOPEN IN ONZE WINKEL

De aanschaf van een Rolex horloge is een investering, maar wel een met een blijvende waarde en een zo goed als zeker hoog rendement. Een goede Rolex is altijd te verkopen. In onze winkel in Schiedam waar we goud, zilver en juwelen inkopen, geven we u graag meer informatie over de geschatte waarde van het Rolex model dat u wilt aanbieden bij de inkoop. De leeftijd van uw horloge speelt geen rol bij de bepaling van de waarde; integendeel: er zijn kostbare vintage Rolex modellen met een hoge antiekwaarde.

WILT U EEN INDICATIEF PRIJSOPGAVE?

Mail ons een foto met informatie zoals: merkmodelbouwjaar en of evt doos en papieren erbij heeft, en wij zullen u zo snel mogelijk een reactie terug mailen. Heel vaak schommelt de prijs die u voor uw horloge kunt krijgen ligt tussen de 20% voor minder gangbare modellen tot 50% voor de meer gangbare modellen van de oorspronkelijke nieuwwaarde.Tevens is de prijs afhankelijk van verschillende factoren als status/lengte horlogeband/ evt papieren en doos etc..

[/mp_code] [/mp_span] [/mp_row]