Hublot horloge

[mp_row] [mp_span col="12"] [mp_image id="4514" link="#" target="false" align="left"] [/mp_span] [/mp_row] [mp_row] [mp_span col="12"] [mp_code]

HUBLOT HORLOGE VERKOPEN BIJ G & JEWELS

Een goed Hublot horloge is altijd wel te verkopen. Of het nu redelijk nieuw is, of een Hublot horloge in een retromodel van tientallen jaren geleden, waardevol dankzij de antiekwaarde van het sieraad voor om je pols. In onze winkel in Schiedam waar we ook inkoop goud en zilver en diamanten en, weten we ook alles over (oude) precisie-uurwerken van bekende merken als Rolex en Cartier, Hublot.

WILT U EEN INDICATIEF PRIJSOPGAVE?

Mail ons een foto met informatie zoals: merk, model, bouwjaar en of evt doos en papieren erbij heeft, en wij zullen u zo snel mogelijk een reactie terug mailen. Heel vaak schommelt de prijs die u voor uw horloge kunt krijgen ligt tussen de 20% voor minder gangbare modellen tot 50% voor de meer gangbare modellen van de oorspronkelijke nieuwwaarde.Tevens is de prijs afhankelijk van verschillende factoren als status/lengte horlogeband/ evt papieren en doos etc..

[/mp_code] [/mp_span] [/mp_row]