Goud per post

 

Goud per postWanneer u meer dan 30 gram aan goud heeft kunt u vrijblijvend en veilig uw goud aangetekend opsturen. Gedurende de dag worden de paketten uitgepakt en uitvoerig geanalyseerd. Om misverstanden te voorkomen, worden de pakketten onder videobeeldregistratie uitgepakt en geanalyseerd. Deze beelden kunnen tot na 30 dagen van de dag van verzenden worden opgevraagd.

 

De uitgebreide analyse resultaten worden per email verzonden, en daarna wordt u telefonisch geïnformeerd. Als u akkoord gaat met het bedrag dat blijkt uit de analyse, wordt uw geld binnen 24 uur overgemaakt op uw bankrekening. Anders worden uw sieraden weer kosteloos teruggestuurd. Wanneer u instemt met wat uit de analyse blijkt, krijgt u het volle bedrag plus de kosten van het verzenden van uw pakket gestort op uw bankrekening.
U kunt uw goud per post, veilig aangetekend opsturen naar:

 

goud per postG & Jewels
Nieuwe Passage 3
3111EG

 

Kosten en voorwaarde voor het veilig aangetekend opsturen van uw sieraden:

Waardevolle sieraden kunnen veilig aangetekend worden opgestuurd. U heeft zekerheid van verzending (uw verzendbewijs) en zekerheid van ontvangst (handtekening van ontvangst). Bovendien heeft u recht op een schadevergoeding bij vermissing of schade. Alle pakketten zijn tot € 5.500 verzekerd per zending (indien u sieraden heeft die meer dan €5.500 waard zijn, zie rekenhulp, is het beter om het te verdelen over meer pakketten). U kunt uw pakket volgen via Track & Trace op de website van postnl.

Uw sieraden dient u te versturen in een sealbag, die te koop is op het postkantoor voor € 2,-  inclusief BTW. De kosten van het verzekerd verzenden van een briefpost binnen Nederland is €11-. De totale kosten zijn dan € 13,- dit bedrag ontvangt u terug boven op het resultaat van de analyse. Vergeet niet uw gegevens mee te sturen in uw pakket. Uw naam dient overeen te komen met uw bankpas.

Vermeldt uw: Naam, voor letter(s), geboorte datum, bankrekening nummer, naam van uw bank en uw adres.